O femeie din Iași și-a dat în judecată soțul gelos pentru a-l obliga să doarmă în altă cameră. Ce au decis judecătorii

de Georgiana Adam    |    03 Feb 2021   •   10:00
O femeie din Iași și-a dat în judecată soțul gelos pentru a-l obliga să doarmă în altă cameră. Ce au decis judecătorii Foto: pixabay.com

O femeie din localitatea Pârcovaci, Iași, s-a gândit  să ceară ordin de protecție în instanță, pentru a-și obliga soțul să doarmă în altă cameră.

Soțul pârăt plecase la sfârșitul anului trecut la muncă în Marea Britanie, dar s-a întors după numai trei săptămâni. I s-a părut însă că nevasta nu l-a întâmpinat prea bine și a devenit gelos. Mai mult decât atât, el și-a obligat consoarta să meargă la biserică și să jure că nu l-a înșelat cât timp a fost plecat.

Ca să se răzbune pe soțul gelos, femeia  l-a dat în judecată sub pretextul că ar fi spus că dă foc la casă și ar fi amenințat-o cu moartea, scrie Ziarul de Iași. Ca să fie tacâmul complet a cerut și ordin de protecție, dar fără a cere și divorț. 

Ajunși în fața instanței, declarațiile femeii au fost contradictorii. Ea nu dorea evacuarea din casă a soțului, ci doar să rămână în „partea veche” a locuinței, pentru a-l determina, de fapt, să nu mai doarmă cu ea, ci în altă cameră.

Judecătorii au fost însă de părere că niciuna dintre acuzații le femeii nu se confirmă, soțul nefiind nici măcar verbal violent cu ea.
De asemenea, un ordin de restricție ar fi fost inutil din moment ce soții ar fi continuat să trăiască sub același acoperiș.

Prin urmare, Judecătoria Hârlău a respins în totalitate cererea femeii, singurii fericiți rămânând avocații din oficiu plătiți de stat cu 500 lei pentru prestația din instanță.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close