Antena 3 CNN Actualitate Procurorul Ovidiu Toma, reţinut în dosarul şefului Poliţiei Rutiere Teleorman

Procurorul Ovidiu Toma, reţinut în dosarul şefului Poliţiei Rutiere Teleorman

Procurorul Ovidiu Toma, reţinut în dosarul şefului Poliţiei Rutiere Teleorman
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Noi 2015   •   19:04

Procurorul Ovidiu Toma, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman, a fost reţinut, de procurorii DNA, în dosarul şefului Poliţiei Rutiere Teleorman, Dănuţ Dobre.

Procurorul este suspectat că ar fi clasat un dosar pentru ca, în schimb, un nepot al său să obțină permisul de conducere, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

Solicitarea de clasare a dosarului ar fi fost făcută de comisarul Dănuț Dobre, șeful Serviciului Poliției Rutiere din cadrul IPJ Teleorman.

Conform acelorași surse, după ce Ovidiu Toma a dat soluția de clasare a dosarului, comisarul Dobre a intervenit pe lângă un agent de poliție din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCÎV) Teleorman, pentru ca acesta să-l declare admis la proba practică pe nepotul procurorului. Respectivul candidat a susținut examenul și a obținut permisul de conducere categoria B în luna septembrie a acestui an.

Procurorul Ovidiu Toma și comisarul Dănuț Dobre sunt audiați miercuri la sediul central al DNA din București, într-un dosar care, potrivit surselor judiciare, are legătură cu obținerea frauduloasă a permiselor de conducere.

În această cauză au fost efectuate miercuri dimineață mai multe percheziții, inclusiv la Serviciul Poliției Rutiere și la SPCRPCÎV Teleorman.


×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close