Antena 3 Actualitate Procurorul șef DIICOT, despre criminalul din Caracal: Gheorghe Dincă va fi testat cu aparatul poligraf

Procurorul șef DIICOT, despre criminalul din Caracal: Gheorghe Dincă va fi testat cu aparatul poligraf

31 Iul 2019   •   15:48
Procurorul șef DIICOT, despre criminalul din Caracal: Gheorghe Dincă va fi testat cu aparatul poligraf
Sursa foto: Sursă foto: captură Antena 3

Procurorul şef al DIICOT, Felix Bănilă, a anunţat miercuri că Gheorghe Dincă, acuzat de uciderea celor două adolescente în judeţul Caracal, va fi testat cu aparatul poligraf. 

"Avem şi consimţământul dat de inculpat în acest sens. Urmează să fie testat", a spus Bănilă într-o conferinţă de presă. 

Miercuri, Gheorghe Dincă a fost adus la Spitalul Penitenciar Jilava, pentru a fi supus unui control medical şi unei expertize psihiatrice. 

Şeful DIICOT a explicat că, după ce va fi adus de la Jilava, procurorii vor relua căutările pe teren, pentru ca Gheorghe Dincă să-i ajute pe anchetatori să identifice locul unde a ascuns cadavrul fetei de 18 ani. 

Bănilă a precizat că Gheorghe Dincă a spus, iniţial, că a aruncat cadavrul fetei în râul Olt, apoi în Dunăre, însă când a fost dus pe teren a devenit "confuz" şi nu îşi mai aminteşte traseul pe care l-a urmat. 

"Conducerea în teren cu inculpatul se va relua deîndată ce ar putea fi posibilă, adică după transferul inculpatului în centrul de arest preventiv din IPJ Dolj şi vom încerca să restabilim condiţiile în care s-a desfăşurat acea deplasare, să-l ajutăm să îşi amintească, dacă este sincer şi cooperant şi vrea să ajute ancheta", a mai spus Bănilă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close