Antena 3 CNN Actualitate Profesorul Dan Voiculescu, critici dure pentru Rodica Culcer

Profesorul Dan Voiculescu, critici dure pentru Rodica Culcer

Profesorul Dan Voiculescu, critici dure pentru Rodica Culcer
21 Aug 2019   •   16:52

Profesorul Dan Voiculescu o critică în termeni extrem de duri pe jurnalista Rodica Culcer.

Într-o postare pe blogul său, Voiculescu o acuză pe fosta șefă a știrilor TVR că manipulează trecutul recent și califică atacul ei drept un afront la adresa inteligenței noi generații.

"Într-un atac la Klaus Iohannis, găzuit de Revista 22, Rodica Culcer, șefa stirilor TVR de pe vremea lui Traian Băsescu, a lansat o serie de speculații și reinterpretări tendențioase ale trecutului recent, încercând pueril să transfere spre Dan Barna o parte din electoratul tânăr al actualului președinte.

În acest context, doamna Culcer invocă și numele meu, în stilul patentat de Băsescu Traian: ”Klaus Iohannis a fost candidatul coaliției GRIVCO la funcția de premier și că bunul său prieten, Eduard Hellvig, director SRI, și-a început cariera politică în PUR, partidul lui Voiculescu.” Ce a ales să uite doamna Culcer este că și partenerul său, Băsescu Traian, a trecut pe la Grivco – și nu transparent ca alții, ci pe ascuns și ”cu căciula în mână”, cum a recunoscut singur.

Dar, dincolo de unele ”pierderi deliberate” de memorie, ce mi se pare cu adevărat relevant în urma articolului amintit, este incapacitatea camarilei Băsescu de a înțelege că lumea s-a schimbat, iar manipulările de tipul celei lansate de Rodica Culcer sunt un afront la adresa inteligenței noii generații! Am convingerea că efectul textului din Revista 22 va fi invers celui scontat de autoarea sa", a scris Dan Voiculescu

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu Klaus Iohannis
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close