Antena 3 CNN Actualitate Prognoza meteo pentru weekend. Meteorologii anunță temperaturi de iarnă

Prognoza meteo pentru weekend. Meteorologii anunță temperaturi de iarnă

Prognoza meteo pentru weekend. Meteorologii anunță temperaturi de iarnă
16 Noi 2018   •   17:09

Vremea pe 17 noiembrie continuă să se răcească în toată țara, iar în acest weekend vom avea temperaturi de luna ianuarie.  În București vor fi 3 grade sâmbătă și condiții de ninsoare. În Capitală, vremea va fi deosebit de rece, cu o temperatură maximă de 2...3 grade şi minima în jurul valorii de -2 grade. 

Vremea se va răci, astfel că valorile termice vor deveni preponderent negative. Cerul va fi variabil în nord-vest, dar mai mult acoperit în restul teritoriului unde se vor semnala precipitaţii slabe pe arii relativ extinse. Acestea vor fi sub formă de ninsoare la munte şi mai ales sub formă de lapoviţă şi fulguială în zonele mai joase de relief. Trecător şi izolat vor fi condiţii de polei.

Temperaturile minime se vor situa între -6 şi 3 grade, uşor mai scăzute în depresiuni. Sâmbătă, vremea va fi rece în toată ţara, chiar deosebit de rece pentru această dată în regiunile extracarpatice. Prognoza meteo estimează că, astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 0 şi 8 grade, valorile mai ridicate fiind în vestul şi nord-vestul ţării, iar cele minime se vor situa între -8 şi 3 grade.

Pentru duminică, vremea va fi deosebit de rece pentru această dată, dimineaţa şi noaptea, în toate regiunile, iar în orele amiezii îndeosebi în cele sudice şi estice, potrivit Observator.tv.Temperaturile maxime se vor încadra între 1 şi 8 grade, iar cele minime, în general, între -5 şi 3 grade. 
 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close