Antena 3 Actualitate Vreme caldă și frumoasă, cu temperaturi maxime de 27 de grade Celsius. Prognoza meteo până sâmbătă

Vreme caldă și frumoasă, cu temperaturi maxime de 27 de grade Celsius. Prognoza meteo până sâmbătă

de S.T.    |    15 Apr 2020   •   13:36
Vreme caldă și frumoasă, cu temperaturi maxime de 27 de grade Celsius. Prognoza meteo până sâmbătă
Sursa foto: Pixabay.com

Vremea va fi în general frumoasă şi caldă în majoritatea regiunilor.

Vremea se va încãlzi faţã de intervalul precedent, însã dimineaţa va fi încã rãcoroasã în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil spre mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte (mai ales în zona înaltã a Carpaţilor Orientali), dar pe spaţii mai mici în a doua parte a zilei şi în estul şi sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime, peste mediile multianuale în special în regiunile estice, se vor situa între 14 şi 24 de grade, iar cele minime între 1 şi 10 grade, mai scãzute în depresiuni, unde se va forma brumã.

Vremea. Prognoza meteo pentru vineri, 17 aprilie 2020

Vremea va deveni caldã pentru a doua decadã a lunii aprilie, chiar deosebit de caldã, local în regiunile extracarpatice. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în nordul ţãrii, unde spre searã şi în cursul nopţii, pe arii restrânse va ploua şi sub formã de aversã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 18 şi 25 de grade, iar cele minime între 1 şi 11 grade.

Vremea. Prognoza meteo pentru sâmbătă, 18 aprilie 2020

Vremea va fi în general frumoasã şi caldã în majoritatea regiunilor, chiar deosebit de caldã în cele sudice şi sud-vestice. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în nordul, centrul şi estul ţãrii precum şi în zonele montane şi submontane, unde cu o probabilitate mai mare în prima parte a intervalului pe suprafeţe restrânse va ploua. Ploile vor avea şi caracter de aversã şi posibil vor fi însoţite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri ziua la munte şi pe arii restrânse în sud-est, iar de scurtã duratã şi asociate ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 şi 27 de grade, cu cele mai ridicate valori în Oltenia, iar cele minime între 0 şi 13 grade. Izolat vor fi condiţii de ceaţã.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close