Antena 3 CNN Actualitate Program de audienţă: şedinţele parlamentului vor fi transmise în direct

Program de audienţă: şedinţele parlamentului vor fi transmise în direct

Program de audienţă: şedinţele parlamentului vor fi transmise în direct
Sursa foto: alexandru sassu
02 Apr 2009   •   11:03

Cotat ca fiind pe picior de plecare de la conducerea televiziunii publice, directorul general Alexandru Sassu propune Parlamentului să transmită în direct lucrările Camerei şi Senatului, unul din visele aleşilor.
Propunerea a cenit printr-o scrisoare adresată conducerii Camerei Deputaţilor, înainte de a se analiza raportul de activitate al TVR, care, dacă este respins, este echivalent cu demiterea lui Sassu.
?În spiritul misiunii de serviciu public, pentru buna informare a ce tăţenilor asupra activităţii Parlamentului României, Societatea Română de Televiziune este pregatită să difuzeze în direct lucrările Senatului şi Camerei Deputaţilor?, afirmă Sassu, în scrisoarea trimisă preşedintelui Camerei, Roberta Anastase, citată de Evenimentul Zilei.
În mod logic, parlamentarii deja au decis să mandateze pe Roberta Anastase (PDL) şi pe vicepreşedintele Bogdan Olteanu (PNL) să poarte negocierile cu televiziunea publică.
Acesta este unul din visele mai vechi ale parlamentarilor, care doresc chiar să îşi realizeze o televiziune proprie pentru a fi urmăriţi de alegători.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ninge în toiul lunii mai, pe Transalpina. Avertisment pentru șoferi
x close