Antena 3 CNN Actualitate Protest inedit. Un bărbat a blocat podul de legătură dintre Braşov şi şoseaua de centură a oraşului

Protest inedit. Un bărbat a blocat podul de legătură dintre Braşov şi şoseaua de centură a oraşului

Protest inedit. Un bărbat a blocat podul de legătură dintre Braşov şi şoseaua de centură a oraşului
Sursa foto: Brasov
03 Apr 2009   •   21:50

Prostest inedit la Braşov. Un bărbat care a câstigat în instanţă o parcelă de teren şi a fost pus în posesie de executorul judecatoresc s-a hotarat să-şi adjudece proprietatea. Numai că, pe terenul său, se află un pod care face legătura între oraş şi şoseaua de centură.

Barbatul a primit în urmă cu o lună o sentinţă judecătorească care îl pune în posesia unei parcele de 460 metri pătraţi în Braşov. Pe această bucată de pământ a fost construită însă, centura ocolitoare a oraşului. Supărat că autorităţile nu vor să îl ajute să intre în posesia pământului revendicat, bărbatul s-a hotărât să îşi facă singur dreptate. A blocat drumul cu un autoturism pe care a afisat însemnele ?Proprietate privata!Trecere oprită!?

Mai bine de trei ore nici politiştii de la rutieră, nici autorităţile locale nu au găsit o solutie pentru a debloca drumul, iar situaţia a stârnit indignarea şoferilor care treceau prin zonă. În cele din urmă bărbatul a fost luat pe sus de forţele speciale iar maşina care bloca podul a fost remorcată.

Oamenii legii spun că bărbatul este propritarul terenului însă nu şi al drumului public. Astfel că, orice nemulţumire ar avea ea trebuie rezolvată în instanţă şi nu în stradă.



Antena 3

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close