Antena 3 CNN Actualitate "Psihopații au ocupat toate posturile-cheie în țară". Ce medic celebru face această afirmație

"Psihopații au ocupat toate posturile-cheie în țară". Ce medic celebru face această afirmație

"Psihopații au ocupat toate posturile-cheie în țară". Ce medic celebru face această afirmație
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    19 Sep 2016   •   19:57

Profesorul Aurel Romilă vorbește într-un interviu despre tulburările psihice cu care se confruntă societatea românească. „Aproape o treime din populaţie suferă într-o formă sau alta de depresie. Însă nu pentru ei mă îngrijorez eu, ci pentru cei de deasupra stratului fin al normalităţii, pentru psihopaţi, care au ocupat toate posturile-cheie în ţară. De aia nu avem sănătate mentală în ţara asta, că populaţia se împarte în mare mă­sură între opresori (psihopaţi) şi oprimaţi (depre­sivi)”, a declarat profesorul Aurel Romilă, potrivit Formula-as.ro.

Medicul afirmă că societatea românească este una slabă, întrucât oamenii importanți, de valoare, au fost înlăturați pentru interese mai mari, destinele rămân neîmplinite, actualii conducători pun piedici și condamnă societatea la ratare.

„Suntem condamnaţi la ratare de nişte psihopaţi. (...) Performanţa se măsoară azi doar în putere, bani şi sex. Trăiesc tra­gic această soartă a poporului român. N-o să iau mi­traliera să fac circ, precum Vadim. Dar nu pot să nu mă întristez.”  

Aurel Romilă unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați medici psihiatri din țară, este doctor în medicină, profesor și inițiator al secției de Resocializare din cadrul spitalului „Alexandru Obregia” din București. 

×
Parteneri
ANM anunţă cum va fi vremea în iunie
x close