Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Puiu Popoviciu plăteşte preţul relaţiei cu Dorin Cocoş, soţul Elenei Udrea

Radu Tudor: Puiu Popoviciu plăteşte preţul relaţiei cu Dorin Cocoş, soţul Elenei Udrea

Radu Tudor: Puiu Popoviciu plăteşte preţul relaţiei cu Dorin Cocoş, soţul Elenei Udrea
Sursa foto: sinteza zilei
25 Mar 2009   •   21:05

?Puiu Popoviciu este, în acest moment, victima unui război între oamenii exterm de influenţi din zona imobiliară din România?, a declarat, miercuri, analistul Radu Tudor, la emisiunea Sinteza Zilei.

Declaraţia analistului a fost făcută în contextul uneia dintre cele mai mari acţiuni a DNA. Marţi, procurorii DNA l-au arestat pe miliardarul Puiu Popoviciu împreună cu şeful instituţiei Doi şi un sfert, Cornel Şerban, şi şeful Diviziei de Operaţiuni, Petre Pitcovici.

?Potrivit informaţiilor care se vehiculează în Bucureşti, Popoviciu plăteşte preţul unei relaţii extrem de proaste cu un mare actor pe piaţa imobiliară, aflat în acest moment pe val în sectorul imobiliar din Bucureşti, Dorin Cocoş, soţul doamnei ministru Elena Udrea?, a continuat Radu Tudor.

Analistul este de părere că arestările DNA reprezintă de fapt o afacere a serviciilor secrete rivale, SRI şi DGIPI - "Doi şi un sfert". ?Aceasta este de fapt o afacere a serviciilor secrete ca un război al serviciilor secrete din România. Nu s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva, să fie arestat un şef de servicii secrete în România?, a spus Radu Tudor.

Analistul consideră că Ilie Cornel Şerban, şeful DGIPI arestat de DNA, este doar un pion în tot acest joc de şah cu mize mult mai mari, de natură economico-financiară. Potrivit lui Radu Tudor, cea mai importantă persoană în toată această poveste este omul de afaceri Puiu Popoviciu.

?Cred că acest individ Ilie Cornel Şerban, şeful DGIPI, arestat de DNA este un pion pe o tablă de şah infinit mai importantă, cu mize foarte mari, în primul rând economico-financiare pentru că persoana care contează cel mai mult din această poveste este Puiu Popoviciu, unul dintre cei mai bogaţi români, o persoană discretă cu relaţii în cel puţin trei partide din ţară: PSD, PD-L şi PNL. A avut relaţii cu cine a dorit din fiecare partid care a ajuns la putere, a avut relaţii, prin imensa sa putere financiară, prin preluarea spaţiilor comerciale din Capitală?, a explicat Radu Tudor.

?Dacă ancheta DNA a început în 2008 cum se aude, iar telefoanele lui Popoviciu au fost interceptate de atunci, atunci o parte din înregistrările care vor transpira spre presă vor fi adevărate bombe, în primul rând ?, a conchis Radu Tudor.




Vedeţi înregistrările emisiunii Sinteza Zilei

Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi prezentarea jurnaliştilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close