Antena 3 CNN Actualitate Raliul Bucharest Challenge 2007

Raliul Bucharest Challenge 2007

Raliul Bucharest Challenge 2007
18 Mai 2007   •   08:19

Motoare ambalate, zgomot mult şi un incident... cam aşa ar putea fi descrisă prima zi a evenimentului auto al anului. Bolizii veniţi în Bucureşti pentru Bucharest Challenge 2007 pot fi admiraţi în Piaţa Constituţiei. Programul de vineri a început la ora 9.00, cu antrenamentele libere ale piloţilor de Formula 3. Încă de la prima oră au început tururile de pistă iar piloţii au participat la un briefing urmat de o şedinţă tehnică. Pregătirile nu au fost lipsite de incidente. O maşină Ferrari s-a lovit de parapet. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar maşina o fost serios avariată. La circuitul FIA GT 3 participă 10 tipuri de maşini. Printre acestea se numără Ferarri Corvette, Lamborghini, Porsche sau Maseratti.

Sâmbătă va urma a doua sesiune de calificări. Zeci de camioane stau aliniate pe mai multe rânduri în faţa Casei Poporului. Ele adăpostesc tehnica şi logistica echipelor participante.

Maşinile bucureştenilor rămase parcate lângă circuit au fost ridicate, dar de deblocarea lor se ocupă organizatorii raliului. Ultimele amenajări sunt aproape terminate, iar paddock-urile amenajate.

Antena 3

×
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close