Antena 3 CNN Actualitate Raportul în cazul morţii Cristinei Ţopescu, finalizat de legişti. Ce a ucis-o pe jurnalistă

Raportul în cazul morţii Cristinei Ţopescu, finalizat de legişti. Ce a ucis-o pe jurnalistă

Ultimele analize în cazul morţii Cristinei Ţopescu au fost finalizate de specialiştii de la Serviciul de Medicină Legală (SML) Ilfov, la mai bine de un an de când aceasta a fost găsită moartă în propria locuință.

Raportul în cazul morţii Cristinei Ţopescu, finalizat de legişti. Ce a ucis-o pe jurnalistă
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    14 Feb 2021   •   12:11

După ce în ianuarie 2020, medicii legişti descopereau că prezentatoare de televiziune ar fi avut probleme cu inima, acum singurele rezultate care mai erau de aşteptate erau cele de laborator, adică analizele toxicologice şi testele de anatomie patologică.

"Analizele toxicologice au ieşit negative, adică în sânge, în stomac şi în ţesuturi nu au fost evidenţiate urme de alcool, de drog sau de substanţe nocive dăunătoare corpului uman.

Surse IML: Cauza morţii, infarct miocardic. Muşchii striaţi ai cordului, invadaţi cu grăsime

Examenul anatomopatologic efectuat microscopic după parcurgerea unor etape pregătitoare ale ţesuturilor prelevate (parafinare, cernire…), a stabilit cauza morţii. 

Este vorba de un infarct miocardic acut produs pe fondul unei ateroscleroze coronariane şi a unei cardiopatii ischemice. Muşchii striaţi ai cordului fuseseră invadaţi cu grăsime. 

E vorba de o uzură prematură a organismului, mai ales a vaselor de sânge, din cauza alimentaţiei şi a sedentarismului", au precizat surse medico-legale, potrivit evz.ro.

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani

Cristina Țopescu, fiica binecunoscutului comentator sportiv Cristian Țopescu, a murit la vârsta de 59 de ani.

Ea a fost găsită decedată pe 12 ianuarie 2020 în propria casă din nordul Bucureștiului, după ce nu mai fusese văzută de vecini de aproape trei săptămâni.
 

×
Subiecte în articol: Cristinei Țopescu
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close