Antena 3 Actualitate Reacția lui Helmuth Duckadam, după ce Donald Tusk l-a omagiat în discursul de la Ateneul Român: Sunt mândru și fericit!

Reacția lui Helmuth Duckadam, după ce Donald Tusk l-a omagiat în discursul de la Ateneul Român: Sunt mândru și fericit!

10 Ian 2019   •   22:50
Reacția lui Helmuth Duckadam, după ce Donald Tusk l-a omagiat în discursul de la Ateneul Român: Sunt mândru și fericit!

Eroul de la Sevilla se declară fericit după ce a fost elogiat de președintele Consiliului European, Donald Tusk, într-un discurs susținut în limba română, la Ateneul Român, joi seara.

"Am văzut împreună cu familia, am surprins de finalul discursului. Nici prin cap nu-mi trecea așa ceva, sunt foarte mândru și foarte fericit că la un asemenea nivel mi se pomenește numele. Sunt foarte emoționat. Avem speranțe că se vor găsi la un moment dat resurse pentru a ajuta sportul, pentru că totul a decăzut foarte mult. Mi s-a părut că e un moment unic, cel în care preluăm președinția Uniunii Europene, de aceea m-am uitat. Nu am fost invitat la acest eveniment, dar am fost invitat la concertul de Crăciun de doamna primar, iar apoi am fost alături de Mircea Lucescu declarat cetățean de onoare al Bucureștiului. Emoțiile erau mai mari dacă eram acolo, mă bucur că am fost acasă. Mă bucur că după aproape 33 de ani acea performanță e în continuare apreciată", a declarat Helmuth Duckadam, la Digisport.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close