Antena 3 CNN Actualitate Reacția unui american la filmarea unor turiști din SUA care desființează România, după o vizită la Cluj

Reacția unui american la filmarea unor turiști din SUA care desființează România, după o vizită la Cluj

Reacția unui american la filmarea unor turiști din SUA care desființează România, după o vizită la Cluj
Sursa foto: Foto captura YouTube
02 Sep 2016   •   18:09

Filmul postat de cuplul de americani care nu contenesc în a-i jigni pe români a produs valuri în mediul virtual. Clipul a fost accesat de aproximativ 200.000 de ori şi a strâns peste 1.000 de comentarii. Printre acestea, se află şi mesajul unui american de culoare, fotograf şi autor al blogului de călătorie ”Minority Nomad”, prin care îşi pune la punct conaţionalii ”ignoranţi”, scrie adevărul.ro.

Minority Nomad este numele contului sub care activează americanul de culoare Erick Prince, fotograf, filantrop şi autor al unui blog de călătorie. Acesta a simţit nevoia să ia atitudine faţă de postarea cuplului care produce seria The Budget Savvy Travelers.

”Tonul din acest videoclip, unul ignorant, este motivul pentru care lumea ne urăşte. Diferă România de ţările din vest? Sigur că da. Dar să spui din neştiinţă lucruri cum că românii greşesc tot timpul este mai mult decât aroganţă”, spune americanul. Erick Prince îi critică pe conaţionalii săi pentru faptul că nu au cultură generală, bază de cunoştinţe care i-ar fi ajutat probabil să înţeleagă lumea din jur.

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close