Antena 3 CNN Actualitate Revoluţionarul Iordache Ciupercă a fost condamnat la 14 ani şi 8 luni închisoare. Şi-a ucis soacra cu bestialitate

Revoluţionarul Iordache Ciupercă a fost condamnat la 14 ani şi 8 luni închisoare. Şi-a ucis soacra cu bestialitate

Revoluţionarul Iordache Ciupercă a fost condamnat la 14 ani şi 8 luni închisoare. Şi-a ucis soacra cu bestialitate
Sursa foto: Foto: Desteptarea
10 Mai 2016   •   11:25


A fost cândva unul dintre cei mai buni luptători ai Bacăului şi campion balcanic, dar acum numele revoluţionarului Iordache Ciupercă este legat doar de problemele cu legea.

Bărbatul, arestat preventiv la sfârşitul lunii ianuarie 2015 şi anchetat pentru că şi-ar fi ucis soacra, a fost condamnat de Tribunalul Bacău, pentru mai multe infracţiuni de violare de domiciliu, lovire şi omor, la o pedeapsă de 12 ani şi 8 luni de închisoare. Instanta a dispus revocarea suspendării executării unei alte pedepse de 2 ani de închisoare, într-un dosar de distrugere, rămasă definitivă în decembrie 2014. Prin urmare, Ciupercă ar avea de executat 14 ani si 8 luni de închisoare.

Iordache Ciupercă este acuzat de procurori că în noaptea de 25/26 ianuarie 2015, ar fi intrat în locuinţa soacrei sale, de 85 de ani, şi ar fi bătut-o crunt, cu pumnii şi cu un baston de lemn. Batrâna a ajuns la spital în stare gravă, iar la câteva zile episodul s-a repetat. Dar atunci, însă, pentru femeie nu s-a mai putut face nimic, scrie Deşteptarea.

 

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close