Antena 3 CNN Actualitate Românilor le plac primarii certaţi cu legea? Un edil suspectat de fraudă a fost reales

Românilor le plac primarii certaţi cu legea? Un edil suspectat de fraudă a fost reales

Românilor le plac primarii certaţi cu legea? Un edil suspectat de fraudă a fost reales
Sursa foto: Foto: swddelhi.blogspot.com
14 Iun 2012   •   07:28

Edilul comunei gorjene Peştişani, Florin Pavel a fost reales deşi este suspectat de fraudă.  Primarul este cercetat că ar fi încasat bani pentru o construcţie care nu a mai fost ridicată. Poliţiştii au făcut mai multe percheziţii la primărie şi la casa acestuia, de unde au ridicat mai multe documente.

Primarul din Peştişani a intrat în vizorul poliţiei după ce a decontat lucrări la un campus şcolar din localitate fără a fi efectuate. De la sediul primăriei, poliţistii au ridicat documente din  2009 până în prezent.

Primarul a fost vizitat de poliţişti şi înainte de alegerile locale. Cu toate astea, edilul nu ştie ce acuzaţii i se aduc. Numele edilului este asociat cu luarea de mită şi abuzul în serviciu. Oamenilor, însă nu le-a păsat şi l-au reales în funcţia de primar.

Primarul mai este acuzat că, în numele primăriei, a intervenit în litigiul a doi cămătari, prin încheierea unui document în care se obliga să plătească datoria pe care unul o avea faţă de altul. Contractul avea la bază o plată pe care firma unui cămătar o avea de încasat de la Primărie.




×
Subiecte în articol: alegeri locale
Parteneri
Salariul minim nu mai crește de la 1 iulie 2024
x close