Antena 3 CNN Actualitate Să nu îţi fie rău în Parlament! În lifturile din Casa Poporului nu încape nicio targă (VIDEO)

Să nu îţi fie rău în Parlament! În lifturile din Casa Poporului nu încape nicio targă (VIDEO)

Să nu îţi fie rău în Parlament! În lifturile din Casa Poporului nu încape nicio targă (VIDEO)
Sursa foto: smurd
30 Mar 2009   •   20:20

Aşteptăm salvarea de la Parlament, însă şi Parlamentul aşteaptă salvarea. Degeaba. Unui deputat i s-a făcut rău în Parlament luni şi a aşteptat minute în şir salvarea. Salvarea, însă, aştepta liftul. Si oricum targa nu avea loc înăuntru. Până la urmă, un coleg medic s-a ocupat de primul-ajutor.

Colegul său i-a acordat primul ajutor, în timp ce alţi parlamentari au sunat în continuu la 112. Ceea ce ei nu ştiau este că Salvarea ajunsese în câteva minute şi aştepta liftul.

Într-un final, pacientul-deputat a intrat pe mâna medicilor de la SMURD. Aceştia s-au confruntat însă cu o altă problemă. Nicio targă nu intră în lifturile de la Palatul Parlamentului.

Din fericire, parlamentarul a putut fi transportat cu un scaun cu rotile. Chiar şi aşa a intrat destul de greu în lifturile Casei Poporului. O dilemă pe care parlamentarii şi-au pus-o şi în urmă cu 5 ani, când un coleg de-al lor, Răzvan Ionescu a suferit un preinfarct chiar în plen. Proiectul de lege, a fost uitat, ca şi problema lifturilor neîncăpătoare ale Parlamentului.



Observator

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close