Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Așa îndepărtezi energia negativă. Lidia Fecioru: "Dăm foc acestor plante, stingem și ne înconjurăm cu acel fum"

Așa îndepărtezi energia negativă. Lidia Fecioru: "Dăm foc acestor plante, stingem și ne înconjurăm cu acel fum"

Lidia Fecioru a vorbit despre metodele de îndepărtare a energiei negative, dar şi despre puterea gândului. Ce avem de făcut pentru a îndepărta energiile negative, dar și trucurile care ne ajută la curățare.

Așa îndepărtezi energia negativă. Lidia Fecioru: "Dăm foc acestor plante, stingem și ne înconjurăm cu acel fum"
Așa îndepărtezi energia negativă. Lidia Fecioru: "Dăm foc acestor plante, stingem și ne înconjurăm cu acel fum"
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Mai 2022   •   20:51

''Totul în jurul nostru ne poate încărca negativ sau pozitiv. Energia statică este o energie negativă, așa se încarcă organismul cu ioni negativi și de asta uneori ne electrocutăm de la piele, mașină, haine.

E important să ne curățăm pe noi și primul lucru pe care îl putem face este un duș, părul este cel care preia foarte multă energie negativă. Dacă nu ne tundem simțim nevoia să o facem pentru că ne ușurează.

Și o vorbă aruncată către cineva este o formă de energie negativă. Negativ dăm, negativ dăm. Pentru a ne curăța dăm cu tămâie în casă și facem foarte bine. Dacă nu ne curățăm energetică ne putem îmbolnăvi. Este foarte important să curățăm chakra vorbirii adică tiroida, trebuie să avem curajul să o deblocăm.

Tiroida se blochează cu orice gând, orice suferință neîmpărtășită. Se spune că dacă vrei să fii fericit în viață și să pornești pe un drum, să o faci cu fața fericită, nu poți să intri cu fața supărată într-o viață pe care vrei să o începi.

Râsul formă de apărare pentru energiile negative

Curățarea energiilor se face cu plante foarte puternic mirositoare. Spuneam de dafin, să ardem frunzele în casă și să afumăm, să scriem mesaje pe frunze de dafin și să le dăm foc, cimbru, mentă, salvie, coji de lămâie/portocală.

Putem face un șomoiog din toate plantele uscate, dăm foc, stingem și ne înconjurăm cu acel fum. Universul îţi aduce toată informaţia. Tu trebuie doar să fii cel care o percepi sau nu o percepi.

Putem face acest lucru și în dreptul aparatelor electronice. Se poate bate o tobă, putem pune muzică în surdină, dar nu deranjantă urechilor.

Râsul, dansul, muzica, să scriem bileţele. Să scriem tot ce ne deranjează şi după aceea îi dăm foc la hârtie. Îi dăm foc să ardem forma de energie.

E bine să o şi citim cu voce tare. În timpul acela se arde o lumânare. Chestiile astea de curăţare trebuie să fie o formă de comandă, nu de rugăminte. Cei care stau înconjurați de hârtii pe birou sunt încărcați foarte negativ'' a explicat Lidia Fecioru la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru energie negativă planta
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Preţuri mai mari pentru carburanţi de la 1 iulie
x close