Antena 3 CNN Actualitate Scandal cu focuri de armă într-un club din Braşov

Scandal cu focuri de armă într-un club din Braşov

Scandal cu focuri de armă într-un club din Braşov
Sursa foto: Pistol
02 Aug 2009   •   09:31

Focuri de armă s-au auzit duminică dimineaţă, în Braşov. Incidentul s-a produs într-un club de noapte din centrul oraşului când un scandal a izbucnit între barmanii şi clienţii clubului. O persoană a fost rănită, dar starea sa de sănătate este bună. Barmanul care a tras cu arma, împreună cu patronul clubului sunt la audieri.

Scandalul a început după un schimb de replici mai dur dintre barman şi un client. Se pare că acesta nu a vrut să achite consumaţia. Cei doi au ieşit să rezolve conflictul în faţa clubului, dar barmanul a scos o armă, a tras un foc în aer şi încă două direct spre client.

Clientul recalcitrant a fost rănit în zona abdomenului. Un echipaj SMURD a transportat victima la spitalul din Braşov. Bărbatul a fost dus la Unitatea Primiri Urgenţă, pentru investigaţii şi tratament. După ce a primit îngrijiri, a plecat la sediul poliţiei pentru a da declaraţii.

Acolo se aflau deja barmanul, dar şi patronul localului, care au fost conduşi de poliţişti, pentru audieri. Poliţiştii vor vorbi cu toate persoanele aflate în club, pentru a stabili cum s-a produs incidentul.



Antena 3

×
Subiecte în articol: focuri de arma scandal Brașov
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close