Antena 3 CNN Actualitate Scandal la Codlea: Un bărbat a reuşit să împiedice ridicarea unei maşini

Scandal la Codlea: Un bărbat a reuşit să împiedice ridicarea unei maşini

Scandal la Codlea: Un bărbat a reuşit să împiedice ridicarea unei maşini
18 Ian 2011   •   19:04

Locuitorii din Codlea au ajuns să se lupte cu firma care ridică maşini din oraş. Oamenii sunt nemulţumiţi de acţiunile firmei Hi Speed Recovery, cea care ridică automobilele de pe domeniul public, după ce ar fi câştigat o controversată licitaţie de administrare a parcărilor, potrivit Codlea Info. Problema este că autoturismele sunt ridicate chiar din parcările plătite la primărie. Şi nu este singurul abuz, spun şoferii braşoveni, care au declarat război autorităţilor.

În imaginile de mai jos, un locuitor al oraşului s-a urcat pe macara în încercarea de a împiedica ridicarea unui Matiz. Bărbatul a făcut acest lucru deşi aceea nu era maşina sa, doar pentru a protesta faţă de acţiunile firmei în oraş, care, susţine el, sunt ilegale.

După îndelungi tratative cu poliţiştii şi reprezentanţii firmei Hi Speed Recovery, bărbatul a reuşit să împiedice ridicarea maşinii, însă doar după proprietarul ei a achitat 310 lei. Oamenii au fost descurajaţi şi de primarul care a ridicat din umeri. Nu se mai ocupă el de parcări ci firma din Botoşani. Întreaga poveste, în clipul video de mai jos.

 


×
Subiecte în articol: Codlea Brașov
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close