Antena 3 CNN Actualitate Scandal în PNL! Vasile Băescu, exclus înainte de alegerile pentru şefia PNL Sector 6

Scandal în PNL! Vasile Băescu, exclus înainte de alegerile pentru şefia PNL Sector 6

Scandal în PNL! Vasile Băescu, exclus înainte de alegerile pentru şefia PNL Sector 6
Sursa foto: Foto: Facebook
06 Aug 2016   •   22:46

Scandal în PNL. Un candidat la funcția de lider al PNL Sector 6 a fost exclus din cauza criticilor. Este vorba Vasile Băescu, care a ratat intrarea în cursă cu doar câteva zile înainte de începerea alegerilor.

„Dragi prieteni, Aceasta ar fi trebuit să fie ultima mea postare de campanie, pentru alegerile din PNL sector 6 de luni 8 august! Din păcate nu voi mai putea candida, pentru că în cadrul şedinţei BPS 6 de miercuri 3 august, s-a votat excluderea mea din Partidul Naţional Liberal! Am învins ! Le e frică de noi, liberalii. Ştiam că şansele mele sunt mici dar am hotărât să ne luptăm. În loc să mă învingă în alegeri, le-a fost frică să rişte şi m-au exclus văzând că m-am înscris în cursa pentru preşedinţie. Am învins! Ştiu că existăm şi băsiştii se tem de noi. Concluziile le trage fiecare!”, a scris Vasile Băescu, pe Facebook.

La rândul său, deputatul PNL Daniel Gheorghe a a reacționat vehement după această veste:  „Aflu cu stupoare că d-nul Vasile Băescu, membru PNL și militant sincer al liberalismului, a fost exclus din organizația PNL sector 6. Deși poate că deseori d-nul Băescu a folosit un limbaj neadecvat și are o personalitate puternică pe care nu și-o ascunde în spatele politeții de complezență ori poate nu și-a mai plătit cotizația de multă vreme în partid precum se întâmplă cu foarte mulți oameni din organizații, nu excluderea sa este rezolvarea. Partidul Național Liberal trebuie să rămână un spațiu al libertății de exprimare și al respectului, un spațiu al civilizației politice unde conflictele se pot rezolva numai prin dialog și înțelegere reciprocă”, a scris Daniel Gheorghe pe Facebook.

 

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close