Antena 3 Actualitate Se ia în calcul restricții prelungite pentru persoanele în vârstă. Anunțul făcut de Nelu Tătaru

Se ia în calcul restricții prelungite pentru persoanele în vârstă. Anunțul făcut de Nelu Tătaru

13 Apr 2020   •   17:38
Se ia în calcul restricții prelungite pentru persoanele în vârstă. Anunțul făcut de Nelu Tătaru
Sursa foto: Hepta

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a confirmat luni că Executivul ia în calcul prelungirea restricțiilor de circulație pentru persoanele vârstnice cu cel puțin o lună de zile după ridicarea stării de urgență în România. 

„Se ia in calcul și mai mult de o lună, dacă situația e dificilă. Trebuie să ne protejîm vârstnicii”, a zis ministrul, la Galați, întrebat despre prelungirea în cazul persoanelor cu vârsta de peste 65 de ani a măsurilor care limitează circulația cu excepția anumitor ore.

În momentul de față permisă circulația persoanelor de peste 65 de ani în  afara intervalului 11.00-13.00 dacă acestea trebuie să-și rezolve probleme de natură medicală. Mai mult, ei pot merge și însoțiți de către membri ai familiei sau de către susținători, care să le asigure deplasarea cu mijloacele de transport.

Pentru aceste excepții, este necesară totuși declarația pe proprie răspundere care să conțină numele, adresa, data nașterii, motivul și destinația deplasării și semnătura.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close