Antena 3 CNN Actualitate Social A aflat dintr-un mesaj postat pe Facebook că soția vrea să îl părăsească. Femeia, obligată să plătească bani grei pentru postarea făcută

A aflat dintr-un mesaj postat pe Facebook că soția vrea să îl părăsească. Femeia, obligată să plătească bani grei pentru postarea făcută

A aflat dintr-un mesaj postat pe Facebook că soția vrea să îl părăsească. Femeia, obligată să plătească bani grei pentru postarea făcută
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
10 Mar 2018   •   07:57

O ieşeancă a fost obligată să plătească daune morale către fostul soţ, după ce acesta a aflat de pe Facebook că a fost înşelat şi părăsit, sentinţa fiind o premieră pentru Judecătoria Iaşi.

O femeie din Iaşi a fost obligată de magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi la plata unor despăgubiri morale în valoare de 2.000 de lei, în urma divorţului de fostul soţ, care a aflat de pe Facebook că soţia a decis să îl părăsească.

Decizia Judecătoriei Iaşi nu este definitivă şi poate fi contestată.

Totul a pornit în urmă cu aproximativ un an, când femeia a plecat din locuinţa comună, iar soţul a aflat de pe reţeaua de socializare că aceasta ar fi plecat în străinătate cu un alt bărbat.

Femeia care îşi părăsise domiciliul conjugal a postat pe Facebook fotografii cu împreună cu cel cu care plecase în străinătate, spunând că au o relaţie.


În faţa instanţei, bărbatul a susţinut că nu au existat neînţelegeri între ei doi, însă femeia a afirmat că ar fi fost agresată, dar nu a reuşit să dovedească acest lucru.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: inselat daune morale platã Facebook mesaj
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close