Antena 3 CNN Actualitate Social A dat lovitura! Un brăilean a înșelat o bancă de mai multe ori cu zeci de mii de lei. A reușit să scape nepedepsit

A dat lovitura! Un brăilean a înșelat o bancă de mai multe ori cu zeci de mii de lei. A reușit să scape nepedepsit

A dat lovitura! Un brăilean a înșelat o bancă de mai multe ori cu zeci de mii de lei. A reușit să scape nepedepsit
Sursa foto: Foto: pixabay.com
09 Sep 2019   •   14:01

Un brăilean de 48 de ani s-a folosit de mai multe acte false pentru a obţine un credit de nevoie personale de zeci de mii de lei şi pentru că manevra a reuşit, a cerut şi deschiderea unei linii de credit de câteva mii de lei.

După ce s-a văzut cu banii, a plecat din ţară. Curtea de Apel Galaţi a constatat printr-o decizie definitivă, pe 6 septembrie, că faptele comise de un un brăilean de 48 de ani, respectiv înşelăciune şi uz de fals, ambele în formă continuată, s-au prescris, în condiţiile în care au fost comise în 2009.

Vasile Zaharia este protagonistul unei înşelăciuni care iese cu siguranţă  din tipare. Bărbatul s-a dat drept director al unei firme importante din România şi s-a prezentat îmbrăcat la patru ace la sediul unei filiale a ING Bank din judeţul Brăila, unde a cerut un credit pentru nevoie personale de 20.000 de lei. Zaharia le-a prezentat reprezentanţilor băncii mai multe acte falsificate, fiind vorba de un carnet de muncă, o adeverinţă de venit şi mai multe state de plată, scrie adevarul.

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close