Antena 3 CNN Actualitate Social A primit un mesaj în legătură cu tragedia din Caracal. A citit de două ori ca să se asigure că este adevărat. „Cât de cinic!”

A primit un mesaj în legătură cu tragedia din Caracal. A citit de două ori ca să se asigure că este adevărat. „Cât de cinic!”

A primit un mesaj în legătură cu tragedia din Caracal. A citit de două ori ca să se asigure că este adevărat. „Cât de cinic!”
01 Aug 2019   •   00:25

A primit un mesaj în legătură cu tragedia din Caracal și a crezut că nu vede bine. A citit de două ori ca să se asigure că este adevărat ceea ce vede. 

Mai precis, o firmă de piese auto s-a folosit de drama care a înfuriat opinia publică pentru a-și face reclamă. 

„Se pare ca monstrul din Caracal ne-a afectat si pe noi si ne-a omorat prețurile, astfel avem reduceri substanțiale la peste 20.000 de produse”, este mesajul trimis de firmă potențialilor clienți. 

O captură a e-mailului fost postată de mai mulți internauți pe Facebook, alături de mesaje dure la adresa campaniei de marketing a magazinului online.

Într-un comentariu, firma a îşi cere scuze pentru email-ul trimis, deoarece acesta ”nu reprezintă poziţia noastră faţă de acest subiect, a fost o greşeală pe care ne-o asumăm. Vă mulţumim pentru înţelegere!”, scrie startupcafe.ro.

 

×
Subiecte în articol: mesaj Caracal
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close