Antena 3 CNN Actualitate Social Adolescenta din județul Olt rămăsese singură în microbuzul școlar, când șoferul a oprit mașina și s-a îndreptat sprea ea. „Mi-a pus mâna pe picior şi m-a descheiat la pantaloni, atingându-mă în zona intimă”

Adolescenta din județul Olt rămăsese singură în microbuzul școlar, când șoferul a oprit mașina și s-a îndreptat sprea ea. „Mi-a pus mâna pe picior şi m-a descheiat la pantaloni, atingându-mă în zona intimă”

Adolescenta din județul Olt rămăsese singură în microbuzul școlar, când șoferul a oprit mașina și s-a îndreptat sprea ea. „Mi-a pus mâna pe picior şi m-a descheiat la pantaloni, atingându-mă în zona intimă”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
29 Aug 2019   •   00:18

Un scandal uriaș a izbucnit de câteva luni în comuna Dobrun, din județul Olt.

 Un bărbat, șoferul unui microbuz școlar și aflat în pragul pensiei, este acuzat de mai multe fete că au fost atinse neadecvat. Una dintre ele a depus chiar și plângere, însă individul a scăpat de cercetarea penală.

La sfârşitul lunii martie 2019, Alexandra Barbu îi povestea mamei sale că a fost agresată de „nea Mihai“, şoferul microbuzului şcolar din localitate, un bărbat pe care îl cunoştea încă de pe când fata era dusă la grădiniţă cu microbuzul. O altă fată a povestit: „Mi-a pus mâna pe picior şi uneori m-a şi descheiat la pantaloni, atingându-mă în zona intimă, şi atunci eu îl loveam cu palmele şi fugeam speriată acasă“, a declarat o fată cu un an mai mare decât Alexandra.

Fata supusă unui asemenea comportament chiar în microbuzul şcolii, i-a relatat mamei sale cele întâmplate. Femeia însă, aflată la sute de kilometri distanţă, plecată fiind la muncă în străinătate, a sfătuit-o să i se adreseze bunicii, care să meargă să-i ceară bărbatului socoteală. Bunica s-a gândit, în cele din urmă, mai mult la gura lumii şi a ales să „nu se facă de râs“ şi să treacă totul sub tăcere. Fetele le-au mărturisit anchetatorilor că faptele se petreceau, de regulă, atunci când rămâneau singure cu şoferul şi că nu pot aduce probe, scrie Adevărul.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close