Antena 3 CNN Actualitate Social Adrian Năstase, mesaj năucitor după moartea lui Hildegard Puwak: A suferit, nemeritat, calvarul ”anticorupţiei”

Adrian Năstase, mesaj năucitor după moartea lui Hildegard Puwak: A suferit, nemeritat, calvarul ”anticorupţiei”

Adrian Năstase, mesaj năucitor după moartea lui Hildegard Puwak: A suferit, nemeritat, calvarul ”anticorupţiei”
25 Mai 2018   •   22:38

Adrian Năstase a declarat, vineri seară, că rolul lui Hildegard Puwak în integrarea României în Uniunea Europeană nu va putea fi niciodată îndeajuns subliniat. Fostul premier vorbeşte despre faptul că Puwak a trăit ”nemeritat, calvarul anticorupţiei”.

”A murit Hildegard Puwak. Rolul ei în ceea ce priveşte integrarea României în Uniunea Europeană nu va putea fi niciodată îndeajuns subliniat. Nu cred că am mai întâlnit pe cineva atât de ordonat, de disciplinat, de corect în relaţia cu colegii. Am lucrat împreună şi în opoziţie şi la Guvern. Documentele pregătite, soluţiile avansate erau impecabile. Tocmai valoarea ei a transformat-o în ţintă politică. A fost atacată murdar, familia ei a pătimit. Din păcate. După 2004, a suferit, nemeritat, calvarul „anti-corupţiei”. Un destin frânt, un om competent mai puţin în angrenajul economiei româneşti. Dumnezeu să o odihnească!”, a scris, vineri seară, Adrian Năstase pe Facebook. 

×
Subiecte în articol: mesaj Adrian Nastase
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close