Antena 3 CNN Actualitate Social Avocatul lui Gheorghe Dincă, informații exclusive despre cazul Caracal

Avocatul lui Gheorghe Dincă, informații exclusive despre cazul Caracal

Avocatul lui Gheorghe Dincă, informații exclusive despre cazul Caracal
01 Sep 2019   •   16:21

Claudiu Lascoschi a făcut declarații exclusive pentru Antena 3, cu privire la ancheta din Caracal. Avocatul lui Dincă susține că criminalul din Caracal este foarte pașnic și nu crede ca ar fi avut 

”Era evident că Dincă va ajunge la București. Eu nu am mai vorbit cu nimeni din familia lui Gheorghe Dincă, nici cu el. DIICOT stabilește ziua în care va proceda la audiere.

Eu mă ocup de caz. Nu am nicio informație cu privire la noile pete de sânge găsite în casă. Nu pot face aprecieri cu privire la modul cum e tratat Dincă de Arestul Central. Gheorghe Dincă e foarte pașnic. Ce au făcut la Caracal nu cunosc, eu aștept să fie audiat din nou în București. La Caracal s-au adunat probe, ce știți voi, știu și eu.

Eu nu am formulat cerere pentru a asista la toate procedurile, am considerat că nu e necesar. Nu cred că Dincă avea cum să își angajeze avocat având în vedere presiunea mediatică. Sau dacă și-a angajat, acela ar fi reziliat contractul în câteva zile din cauza acestei presiuni”, a spus Lascoschi.

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close