x close

Câţi bani poate câştiga un proxenet român. Sumele sunt fabuloase!

28 Sep 2015   •   16:04
Câţi bani poate câştiga un proxenet român. Sumele sunt fabuloase!

Un proxenet român, pe numele Tibi, îşi ameninţa victimele chiar şi când era în boxa acuzaţilor. Era peşte de la 15 ani şi a fost prins la 30 de ani, dintr-o întâmplare, când încerca să plaseze pe piaţă bani falşi dobândiţi după vânzarea unei fete în Italia.

La proces s-a descoperit că fiecare fată i-a adus 800-900 de milioane lei (n.r. vechi).

Şi nu era printre cei mai bogaţi. Tudor Viola era foarte activ în occident. Cumpăra femei din România cu 500 de euro şi le plasa în occident, în timp ce el trăia pe iaht în Monte Carlo.

Informaţiile au fost prezentate în cadrul reportajului "Sclave la export", realizat de echipa "În premieră cu Carmen Avram".


Prostituatele sunt printre cele mai vizibile produse exportate ale României. Au invadat Europa şi le poţi vedea zi şi noapte, plimbându-şi trupurile dezgolite pe bulevardele din Occident. Le dispreţuim profund şi le condamnăm fără procese de conştiinţă, dar nu ne interesează niciodată povestea lor.

Echipa "În Premieră" a filmat în Italia şi Spania, pe străzi şi în adăposturi în care se ascund fete terifiate, salvate din mâinile proxeneţilor români. Am încercat să aflăm ce a produs această migraţie în masă şi, când măştile au căzut, ne-am înfiorat.

Vezi aici întreg reportajul "Sclave la export" şi află poveştile de groază ale româncelor ajunse sclave sexuale în Occident.

Citeşte mai multe despre:

proxenet In premiera
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati