Antena 3 CNN Actualitate Social Cum vrea să reducă o şefă de inspectorat şcolar ghiozdanele celor mici

Cum vrea să reducă o şefă de inspectorat şcolar ghiozdanele celor mici

Cum vrea să reducă o şefă de inspectorat şcolar ghiozdanele celor mici
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
04 Sep 2019   •   18:01

Şefa Inspectoratului Şcolar Suceava, Gabriela Mihai, a declarat într-o conferinţă de presă că-şi va pune "în poşetă" un cântar pe care-l va folosi pentru a verifica, prin sondaj, greutatea ghiozdanelor la elevii din ciclul primar.

Şefa profesorilor din Suceava a explicat că le-a cerut şi directorilor de şcoli într-o şedinţă, care a avut marţi, 3 septembrie, să fie atenţi la ghiozdanele celor mici.

„Promit că mă duc, îmi pun în poşetuţă cântarul şi din când în când trec pe la şcoli. Şi eu am lucrat la învăţământul primar, dar am constatat chiar pe nepoatele mele că un ghiozdan de ciclu primar poate să ajungă şi la 10 kilograme. Le-am atras atenţia directorilor de şcoli pentru că vorbim de sănătatea copiilor. Este adevărat că unii copii sunt însoţiţi până în sala de clasă de părinţi, bunici şi bone, dar nu putem să spunem că se întâmplă lucrul acesta în tot judeţul. Unii copii trebuie să poarte ghiozdanul în spate şi un kilometru, mergând pe jos”, a declarat Gabriela Mihai, potrivit Adevărul. 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close