Antena 3 CNN Actualitate Social Dan Voiculescu, mesaj după operație: ”Mă simt bine și sper ca această intervenție să-mi prelungească viața astfel încât să mai pot construi”

Dan Voiculescu, mesaj după operație: ”Mă simt bine și sper ca această intervenție să-mi prelungească viața astfel încât să mai pot construi”

Dan Voiculescu, mesaj după operație: ”Mă simt bine și sper ca această intervenție să-mi prelungească viața astfel încât să mai pot construi”
26 Mai 2018   •   15:25

Profesorul Dan Voiculescu a explicat, pe blogul personal, cum s-a ajuns la operația dificilă prin care a trecut și care sunt planurile de viitor.

”Sigur oamenii își amintesc decizia instanței din iulie 2017 de a fi pus în libertate, de îndată. Această decizie a fost pusă în aplicare la Spitalul Universitar București, unde eram internat.

Am afirmat atunci că va fi necesară o operație dificilă.

Pe 14 mai 2018 am fost operat la un spital din București de către o echipă de medici români de o calitate profesională și morală extraordinară, cărora le mulțumesc.

Operația a durat peste 10 ore și a fost complicată.

Acum mă simt bine și sper că această operație să-mi prelungească viața astfel încât să mai pot construi.

Am planuri îndrăznețe pe care le voi putea duce la îndeplinire numai cu sprijinul familiei, al oamenilor maturi din această țară și cu speranța că niciodată nu este prea târziu pentru a face bine și pentru a iubi.

Le mulțumesc din suflet tuturor celor care mi-au transmis gânduri bune în această perioadă.”, a scris profesorul Voiculescu pe blogul personal.

×
Subiecte în articol: operatie mesaj
Parteneri
Horoscop 5 iunie. Taurii văd totul clar, Racii luptă din răsputeri
x close