Antena 3 CNN Actualitate Social Dan Voiculescu, mesaj pentru Antena 1

Dan Voiculescu, mesaj pentru Antena 1

Dan Voiculescu, mesaj pentru Antena 1
29 Noi 2018   •   14:43

Pe 29 noiembrie este ziua în care Antena 1 a emis pentru prima oară, în urmă cu un sfert de secol. 

În aceeași zi, s-au pus bazele Intact Media Group, odată cu decizia profesorului Dan Voiculescu de a investi în prima televiziune comercială din România. 

În acest moment aniversar, fondatorul trustului media transmite un mesaj emoționat.

”În acest an, Grupul împlinește un sfert de veac de existenţă!

Construit să reziste la furtuni şi uragane, acest puternic edificiu media, cu capital 100% românesc, şi-a propus încă de la bun început să existe cel puțin 100 de ani.

În fiecare dintre cele cca. 1 miliard de secunde scurse de atunci şi până acum Grupul Intact a fost cel care v-a adus zâmbetul pe buze, a fost cel care v-a făcut să înţelegeți nevoia fiinţei omeneşti de a empatiza cu semenii aflaţi în suferinţă, a fost cel care v-a apărat dreptul fundamental la liberă exprimare, înţelegând să fie câinele de pază al unei democraţii pe care vulturii puterii o voiau sfârtecată. În toţi aceşti ani, în toate aceste milioane de secunde pline, în tot ce am clădit împreună a fost vorba despre români şi despre a fi aproape de români.

De-a lungul anilor, mii de tineri au ales să lucreze în grupul media pe care l-am fondat şi să se pună în slujba românilor, să-i informeze corect, să-i facă să uite de necazuri, ori să-i responsabilizeze cu decenţă.

Această mare familie numită Intact Media Group a continuat să se dezvolte chiar şi atunci când tot soiul de personaje cu chip sau fără chip, cu nume sau fără nume au încercat să oprească această dezvoltare.

Iar miile de tineri care lucrează la foc continuu în Intact Media Group, chiar şi în clipele în care citiţi aceste rânduri, sunt garanția umană a faptului că au luptat să existe în continuare pentru dumneavoastră!

Așa cum am mai spus, Intact Media Group a fost conceput să reziste minim 100 de ani… si nu au trecut decât 25 de ani.

La ceas aniversar, vă mulţumesc, dragi români, pentru faptul că sunteţi MILIOANE de INIMI alături de noi, ceas de ceas, de 25 de ani!

Iar vouă, miilor de angajați, care ați contribuit, fiecare în felul său, la frumoasa poveste a Intact Media Group, vă mulţumesc pentru că aţi ales să faceți parte din această mare familie şi vă doresc, dragii mei, sa reuşiţi să fiţi mândri de ceea ce aţi făcut în viaţă şi să vă pregătiți copiii şi nepoții pentru ziua de mâine, care să-i facă să dorească să traiască în țara lor.

Cu drag, D.V.”, a fost mesajul transmi de profesorul Voiculescu, pe blogul personal.

 

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu mesaj Antena 1
Parteneri
Șoferii prinși drogați ar putea rămâne fără mașină!
x close