Antena 3 Actualitate Social Dezvăluiri șocante despte fata de 15 ani din Argeș, drogată și forțată să se prostitueze. Mama: „Polițiștii mi-au spus că ei nu sunt puşi să alerge după fundul ei”

Dezvăluiri șocante despte fata de 15 ani din Argeș, drogată și forțată să se prostitueze. Mama: „Polițiștii mi-au spus că ei nu sunt puşi să alerge după fundul ei”

07 Sep 2019   •   20:50
Dezvăluiri șocante despte fata de 15 ani din Argeș, drogată și forțată să se prostitueze. Mama: „Polițiștii mi-au spus că ei nu sunt puşi să alerge după fundul ei”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

Apar noi dezvăluiri șocante despte fata de 15 ani din Argeș, care a fost drogată și forțată să se prostitueze.

Părinţii aupovestit drama prin care trece şi acum copila, după ce a fost eliberată din iadul în care a trăit. Este dificil de depăşit coşmarul dependenţei de drogurile pe care indivizii i le-au administrat pentru a o exploata sexual. Fata este internată într-un centru unde primeşte consiliere şi tratament, însă sevrajul a transformat-o într-o umbră, spun părinţii ei, copleşiţi de cele întâmplate.

„Au ţinut să îmi spună mie, ca mamă, că ei nu sunt puşi să alerge după fundul ei, să vina noaptea. Practic îi cam deranjam când reclamam dispariţia şi erau nevoiţi să facă reconstituirea acasă. Nu au făcut nimic ca să o găsească, de cele mai multe ori eu mergeam pe stradă noaptea, opream maşinile poliţiei, îi întrebăm dacă au văzut-o. Îmi spuneau că nu ştiu că este dispărută”, a declarat mama fetei pentru stirileprotv.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close