x close

Elena își caută disperată tatăl biologic. Mesajul emoționant al femeii: „Măcar să pot pune o floare pe mormântul său”

19 Iun 2019   •   10:50
Elena își caută disperată tatăl biologic. Mesajul emoționant al femeii: „Măcar să pot pune o floare pe mormântul său” Sursă foto: Facebook

Elena își caută disperată tatăl biologic. Aceasta vrea să afle dacă acesta mai trăiește sau nu.

Pagina de facebook „The never forgotten Romanian children“ (Copiii niciodată uitaţi ai României) a publicat mesajul emoționant al unei doamne care îşi caută tatăl biologic. 

„Salutări tuturor!!
GHEORGHE ELENA îşi caută tatăl GHEORGHE ION, născut în MĂCIN, jud. TULCEA. Câteva detalii care pot ajuta ca cineva să-l recunoască sau ca cineva să îl fi cunoscut şi să îşi aducă aminte de el: GHEORGHE ION a fost adoptat în localitatea Greci, jud. Tulcea. El s-a căsătorit cu ȘTEREA VASILICA în localitatea VĂCĂRENI, judeţul TULCEA. Au avut-o pe GHEORGHE ELENA, născută în data de 24. 11. 1957, iar după zece ani de căsnicie au divorţat, acesta mutându-se în GALAȚI. În certificatul de naştere al d-nei Elena scrie că Gheorghe Ion în 1957 avea 21 de ani. De atunci Elena nu mai ştie nimic de el. Îşi doreşte foarte mult să ştie dacă mai este în viaţă, dacă nu, măcar să poată pune o floare pe mormântul său ; dacă şi-a refăcut viaţa şi a mai avut copii îşi doreşte mult să intre în contact cu ei şi să îî cunoască. Elena vă roagă să DISTRIBUIȚI mesajul ei ca să ajungă la persoanele care o pot ajuta. Ea va rămâne recunoscătoare tuturor celor care se vor implică să o ajute!”, acesta este mesajul femeii în speranța că își poate regăsi tatăl.

Citeşte mai multe despre:

femeie copii mesaj
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati