Femeia se urcase într-un autobuz din Sibiu. Când a coborât a înțeles într-un final ce i s-a întâmplat. Nimeni nu a bănuit nimic, dar camerele de supraveghere ale mijlocului de transport au surprins totul. Erau trei! (VIDEO) 

10 Sep 2019   •   10:32
Femeia se urcase într-un autobuz din Sibiu. Când a coborât a înțeles într-un final ce i s-a întâmplat. Nimeni nu a bănuit nimic, dar camerele de supraveghere ale mijlocului de transport au surprins totul. Erau trei! (VIDEO)  Foto: captura video

Femeia se urcase într-un autobuz din Sibiu. Când a coborât a înțeles într-un final ce i s-a întâmplat.  Nimeni nu a bănuit nimic, dar camerele de supraveghere ale mijlocului de transport au surprins totul. 

Mai precis, femeii i se furase din poșeta o sumă uriașă de bani. Cum s-a întâmplat? 

În 6 septembrie, în jurul orei 10, în timp ce mergeau cu un autobuz de transport în comun, trei bărbați i-ar fi sustras unei femei suma de 14.075 de dolari.

Furtul s-a produs în felul următor: un bărbat în vârstă de 50 de ani, domiciliat în București, împreună cu un alt bărbat a cărei identitate a rămas până în acest moment al anchetei necunoscută, a ajutat la comiterea unui furt din poșetă. Practic, s-a postat între victimă şi ceilalţi călători, asigurându-se astfel că nu observă nimeni momentul în care individul în vârstă de 30 de ani, domiciliat în București, comite furtul.

„Prejudiciul a fost recuperat în totalitate însă, din păcate, partea vătămată s-a împăcat cu autorii infracțiunii comise în dauna sa și nu mai are pretenții de natură civilă sau penală de la aceștia”, a declarat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu, potrivit Tribuna.

 

x close