Antena 3 CNN Actualitate Social HOROSCOP 2 august. Taurii sunt triști. Leii sunt dezamăgiți

HOROSCOP 2 august. Taurii sunt triști. Leii sunt dezamăgiți

HOROSCOP 2 august. Taurii sunt triști. Leii sunt dezamăgiți
01 Aug 2019   •   15:56

Horoscop Berbec. Atmosfera este foarte tensionată în jurul tău, dar chiar tu eşti cel care generează dispute, pentru că îl iei pe nu în braţe şi respingi părerile altora. Fii mai flexibil în faţa ideilor diferite de ale tale, pentru că nu numai tu ai întotdeauna dreptate. Dacă tu crezi cu tărie că părerea ta este cea mai corectă, luptă pentru a-ţi impune punctul de vedere, dar gândeşte-te cât se poate de obiectiv înainte dacă adevărul e la tine. Poate e undeva la mijloc şi ar merita ascultată şi părerea adversă, găsind un compromis reciproc avantajos.

 

Horoscop Taur. Veştile care vin de la lume te întristează, poate nu pentru că te privesc pe tine personal, ci pentru că pui suflet în problemele altora. Devii o ureche bună de ascultat, un umăr bun de plâns pentru alţii care trec prin situaţii nefericite, şi vei descoperi cât de mult bine le face prezenţa ta alături de ei. Îţi sacrifici liniştea proprie doar pentru a fi alături de cel supărat, tocmai pentru că ştii ce mult contează să existe cine alături care să te asculte şi să-ţi ridice moralul. Asta faci tu azi pentru oameni dragi ţie ce îţi vor mulţumi.

 

Horoscop Gemeni. Nu ajunge doar să faci declaraţii de dragoste pompoase, din vorbe meşteşugite, ci să demonstrezi celui drag ce simţi pentru el. Este momentul ideal pentru a sta de vorbă faţă în faţă ca doi oameni maturi pregătiţi să-şi prezinte intenţiile pe termen lung. Acum va ieşi la iveală superficialitatea, atracţia spre distracţie, pentru că dacă iubirea ta a fost doar o joacă, fii pregătit să-ţi iei rămas bun de la cel de lângă tine. El vrea ceva mult mai profund între voi de acum înainte şi ţi-o cere într-un mod ultimativ: ori – ori?

 

Horoscop Rac. Uneori e nevoie şi de mici compromisuri, iar tu eşti una din zodiile care le poate face uşor, fără să le pună la suflet şi fără să le transforme în motiv de depresie. Eşti conştient că, de dragul altora, mai trebuie uneori să-ţi calci şi pe mândrie, să îţi înăbuşi şi propriile dorinţe, pentru că îi aşezi pe ceilalţi deasupra ta, cu prioritate. Nu se ştie dacă ei ar face la fel pentru tine, dar tu măcar ai sufletul împăcat că ai putut bucura pe altul prin sacrificiile tale. Nu pretinde mulţumiri pentru asta!

 

Horoscop Leu. Ai investit enorm până aici, deci nu-ţi mai face procese de conştiinţă că ai fi putut da mai mult, că s-ar fi putut face altceva, că se putea şi mai bine. Da, întotdeauna e loc de mai bine, iar perfecţionistul din tine nu se poate linişti, dar fii sigur că tot ce ai construit până în acest punct e maximum din ce puteai da! Mulţumeşte-te cu asta şi foloseşte nivelul la care ai ajuns ca punct de plecare spre nivelul următor. Nu fi obsedat de ideea că se putea şi mai bine, ci propune-ţi ca ceea ce nu ai atins încă să devină obiectivul următoarei etape din proiectele tale. Data viitoare va fi şi mai bine, dar ce ai acum e perfect pentru nivelul acesta!

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close