Antena 3 CNN Actualitate Social În premieră. Povestea fetei fără chip: A fost salvată din mâinile proxeneţilor, dar încă e urmărită şi ameninţată

În premieră. Povestea fetei fără chip: A fost salvată din mâinile proxeneţilor, dar încă e urmărită şi ameninţată

În premieră. Povestea fetei fără chip: A fost salvată din mâinile proxeneţilor, dar încă e urmărită şi ameninţată
28 Sep 2015   •   14:44

O tânără cu alură de manechin şi privire de oţel ne spune o poveste care pare desprinsă dintr-un scenariu scris de o minte bolnavă, istoria unui copil devenit între timp adult, care a trăit, văzut, simţit, suferit în cinci ani cât pentru zece vieţi.

Deşi a fost salvată şi e protejată într-un centru special, e încă urmărită şi ameninţată de cel care i-a fost proxenet şi stăpân.

Povestea ei a început acum nouă ani, când avea atunci 11 ani. Rămăsese orfană de tată. Mama s-a recăsătorit la scurt timp şi ca să scape de povara creşterii unui copil a lăsat-o în grija unei cunoştinţe, un proxenet pe nume Tibi.

Povestea a fost prezentată în reportajul "Sclave la export", realizat de echipa "În premieră cu Carmen Avram".


Prostituatele sunt printre cele mai vizibile produse exportate ale României. Au invadat Europa şi le poţi vedea zi şi noapte, plimbându-şi trupurile dezgolite pe bulevardele din Occident. Le dispreţuim profund şi le condamnăm fără procese de conştiinţă, dar nu ne interesează niciodată povestea lor.

Echipa "În Premieră" a filmat în Italia şi Spania, pe străzi şi în adăposturi în care se ascund fete terifiate, salvate din mâinile proxeneţilor români. Am încercat să aflăm ce a produs această migraţie în masă şi, când măştile au căzut, ne-am înfiorat.

Vezi aici întreg reportajul "Sclave la export" şi află poveştile de groază ale româncelor ajunse sclave sexuale în Occident.

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close