Antena 3 Actualitate Social MAI, mesaj important pentru șoferi: „Opriţi nebunia asta care a făcut atâtea victime”

MAI, mesaj important pentru șoferi: „Opriţi nebunia asta care a făcut atâtea victime”

16 Oct 2018   •   16:33
MAI, mesaj important pentru șoferi: „Opriţi nebunia asta care a făcut atâtea victime”
Sursa foto: Foto: Facebook/Ministerul Afacerilor Interne, Romania

Ministerul Afacerilor Interne face apel către şoferii care fac live-uri pe Facebook atunci când se află la volan.

Mai mult, MAI le solicită utilizatorilor  reţelei sociale să anunţe imediat instituţia pe contul de Facebook în cazul în care vad astfel de filmări.

„Oameni buni, opriţi live-urile de la volan! Înţelegeţi că nu sunteţi cu nimic mai cool dacă vă filmaţi în timp ce conduceţi. Vă puneţi în pericol pe voi, dar şi pe ceilalţi participanţi la trafic. Filmarea are mari şanse să apară în buletinele de ştiri, iar despre voi să se vorbească la trecut. Opriţi nebunia asta care a făcut până acum atât de multe victime! Totodată, facem un apel către toţi utilizatorii de facebook să ne anunţe imediat pe contul nostru în cazul în care văd astfel de filmări!”, a transmis Ministerul Afacerilor Interne, pe Facebook.

În mesaj a fost ataşată o fotografie trucată în care este arătat un şofer care face live pe Facebook, iar „MOARTEA” îi dă „Love” videoclipului şi comentează „Mai stai in live? Intreb pentru mine”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close