Antena 3 CNN Actualitate Social Mesajul cutremurător al tatălui celui care a provocat tragedia din Ungaria: ”Asta ne-a dat-o Dumnezeu, trebuie să o ducem!”

Mesajul cutremurător al tatălui celui care a provocat tragedia din Ungaria: ”Asta ne-a dat-o Dumnezeu, trebuie să o ducem!”

Mesajul cutremurător al tatălui celui care a provocat tragedia din Ungaria: ”Asta ne-a dat-o Dumnezeu, trebuie să o ducem!”
23 Mai 2018   •   18:40

Tatăl șoferului care a provocat accidentul în Ungaria, în urma căruia au murit nouă oameni, este devastat. El spune că fiul său avea mare experiență, parcurgând sute de mii de kilometric.

”Om realizat, când să se ducă și să se bucure de copil… l-a luat. Nu mai avem cuvinte! Asta ne-a dat-o Dumnezeu asta trebuie s-o ducem, mergem înainte. De ani de zile a făcut sute de mii de kilometri, dar degeaba. Asta e… nu mai am cuvinte, nu știu ce să mai zic, ce să mai vorbesc. Doi copii din Germania au plecat aseară spre Ungaria. Nouă persoane, nouă inși, cu copii, cu bagaje… Oameni tineri, 30 de ani, 25. Altceva mai rău ca asta să nu dea Dumnezeu nici la dușmani, la nimeni”, a spus tatăl lui Petru Kalau, potrivit wowbiz.ro.

×
Subiecte în articol: mesaj tragedie Ungaria tatal sofer microbuz
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close