Antena 3 CNN Actualitate Social Mesajul de ultimă oră, de la Primăria Capitalei. Ce spune Gabriela Firea

Mesajul de ultimă oră, de la Primăria Capitalei. Ce spune Gabriela Firea

Mesajul de ultimă oră, de la Primăria Capitalei. Ce spune Gabriela Firea
16 Feb 2018   •   20:00

În urma unor critici aduse în emisiunea ”Punctul de Întâlnire”, unor situații concrete din București, biroul de presă al Capitalei a transmis un mesaj.

”Anul acesta Municipalitatea a alocat un buget record sănătății - 111 milioane de euro, sumă aproape dublă față de anii anteriori, destinată modernizării, extinderii, dotării sau reabilitării tuturor spitalelor aflate în administrare, precum și campaniilor de informare și educare pentru sănătate a populației. 

Este important de menționat că acest subiect a fost aborsat pe mai multe paliere: investiții în unitățile medicale actuale, construirea de spitale noi, la standarde europene, precum și crearea unor condiții moderne pentru medicii tineri, astfel încât să se poată specializa și să poată profesa în București, în condiții similare cu cele din alte capitale europene.

Menționăm că în acest an, Primăria Capitalei va achizționa și 300 de locuine de serviciu pentru cadrele medicale. Mai mult de atât, în bugetul pentru 2019 s-au alocat sume importante modernizării unităților sanitare.

O echipă mixtă formată din reprezentanți ai Primăriei Capitalei, Administrației Spitalelor și Universității de Medicină desfășoară acțiuni de indentificare a unor imobile, care vor fi echipate și dotate la standarde europene, unde să fie relocat Spitalul de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială, sediul din calea Plevnei urmând să fie consolidat”, se arată în comunicat.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea primaria capitalei mesaj
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close