Antena 3 CNN Actualitate Social Mesajul emoționant al lui Florin Piersic, pentru toți românii, în zi de sărbătoare

Mesajul emoționant al lui Florin Piersic, pentru toți românii, în zi de sărbătoare

Mesajul emoționant al lui Florin Piersic, pentru toți românii, în zi de sărbătoare
21 Apr 2019   •   10:52

Mesaj emoționant pentru români de la cel mai iubit actor, sărbătorit astăzi. Florin Piersic vorbește cu emoție despre dragostea de țară și despre speranță, cel mai frumos cuvânt pe care îl cunoaște actorul.

La 83 de ani are planuri mari. Abia așteaptă să joace la Teatrul Național, dar și la cel din Cluj, care îi poartă numele.

”E foarte frumos că mă sunați și vă gândiți la mine. Îmi aduc aminte cu nostalgie zilele din liceu, nu era decât unnsingur Florin și ăstă era Florin Piersic. Urez tuturor celor care poartă nume de flori bucurii sănătate și cel puțin la fel de mult noroc cât am avut eu în viața asta. Acum sunt în aeroport și plec la Cluj, acasă, la familie. Cred că băieții mei au programele lor, dar sigur vom lua legătura.

Am primit o groază de telefoane și fiecare spune că vrea să fie primul care să mă felicite. Sunt bine, n-am fost cel mai bine din tot ce se poate petrece dar mulțumesc părinților și prietenilor mei. Vreau să le mulțumesc și o să fie bine. Eu trăiesc cu speranța. În 16 și 18 mai am spectacolul -Străini în noapte- unde joc cu Medeea Marinescu, pe 17 mai joc aceeași piesă la Național. 

În schimb, mai am o veste, am fost invitat la UNITER, la gala lor, unde o să primesc un premiu pentru toată activitatea. Apoi mă duc la Festivalul Filmului, care îmi poartă numele, la Iași.

Nu vreau să părăsesc niciodată acest pământ. Eu țara asta minunată nu pot să o părăsesc niciodată. Puteți să îmi oferiți orice pe lumea asta, nu plec din România pentru că asta e țara în care m-am născut și am avut cele mai multe bucurii ale vieții mele. Nu cred că alte bucurii pot apărea în viața mea, dacă nu sunt acasă”, a declarat Florin Piersic.

×
Subiecte în articol: Florin Piersic mesaj
Citește mai multe din Social
» Vezi toate știrile din Social
Cele mai noi știri
Parteneri
x close