Antena 3 CNN Actualitate Social MS Margareta, mesaj după moartea preşedintelui Academiei Române: Suflet delicat şi spirit de oţel

MS Margareta, mesaj după moartea preşedintelui Academiei Române: Suflet delicat şi spirit de oţel

MS Margareta, mesaj după moartea preşedintelui Academiei Române: Suflet delicat şi spirit de oţel
25 Dec 2017   •   13:29

Majestatea Sa Custodele Coroanei a transmis, luni, un mesaj în care îşi exprimă regretul faţă de decesul fizicianului Ionel-Valentin Vlad, preşedintele Academiei Române, un „suflet delicat şi spirit de oţel, exemplu de simţ civic”.

„Am aflat cu nespusă tristeţe vestea trecerii la cele veşnice, în Ajunul Naşterii Domnului, a preşedintelui Academiei Române, profesorul Ionel Valentin Vlad. Suflet delicat şi spirit de oţel, preşedintele Academiei a fost un exemplu de simţ civic, de devotament profesional şi de rigoare academică. În spatele discreţiei sale, atât de contrastantă cu societatea contemporană, Ionel Valentin Vlad a fost modern în gândire şi tânăr în aspiraţii. Coroana Română a fost unul dintre idealurile pe care le-a slujit cu graţie şi devotament. Condoleanţe doamnei Vlad şi familiei îndoliate!”, este mesajul transmis de la Săvârşin, potrivit news.ro.

Preşedintele Academiei Române, Ionel Valentin Vlad, a murit duminică la locuinţa sa din Bucureşti, în urma unei îndelungi suferinţe. Ionel Valentin Vlad s-a stins din viață la vârsta de 74 de ani.
 

×
Subiecte în articol: mesaj
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close