Antena 3 CNN Actualitate Social Poliția Română, mesaj pe Facebook după ce mai mulți utilizatori s-au plâns că au fost blocați

Poliția Română, mesaj pe Facebook după ce mai mulți utilizatori s-au plâns că au fost blocați

Poliția Română, mesaj pe Facebook după ce mai mulți utilizatori s-au plâns că au fost blocați
01 Aug 2018   •   19:31

Poliția Română a reacționat pe Facebook, după ce mai mulți utilizatori ai rețelei s-au plâns că au avut conturile blocate după ce au acordat rating de o stea paginii.

Reprezentanții instituției precizează că respectă dreptul la liberă exprimare a tuturor utilizatorilor și nicio opinie nu a fost cenzurată, ștearsă sau raportată. 

„Pe această pagină au fost primite, în ultimele zile, foarte multe recenzii și comentarii negative. Vă asigurăm că nu am raportat pe nimeni pentru recenzia făcută. Conform regulilor platformei Facebook, oricine poate raporta un profil de utilizator. Recenziile făcute pe această pagină sunt publice și orice utilizator de Facebook le poate raporta!

Deși unele dintre mesajele care însoțeau recenziile și comentariile cetățenilor conțineau referiri politice sau exprimări licențioase, am ales să respectăm dreptul la libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor și nu le-am cenzurat, șters sau ascuns.

Pentru noi, siguranța oamenilor rămâne prioritară, indiferent de recenzii, steluțe sau comentarii”, se arată în postare.

×
Subiecte în articol: mesaj Facebook utilizatori
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close