Antena 3 CNN Actualitate Social Secretele din telefonul Luizei. Cine a dat zece mesaje familiei adolescentei

Secretele din telefonul Luizei. Cine a dat zece mesaje familiei adolescentei

Secretele din telefonul Luizei. Cine a dat zece mesaje familiei adolescentei
Sursa foto: Foto: Facebook/Luiza Mihaela
09 Sep 2019   •   18:36

Mădălin Dumitru a vorbit la Antena 3, despre misterele din telefonul Luizei Melencu. Se pare că acțiunea de ieșire din grupurile de Whatsapp a Luizei Melencu survine din faptul că acel cont a fost șters.

”Un telefon poate fi localizat făcând solicitare către operatorul de telefonie mobilă în baza a ce se numește cell ID și sector ID, care e acea felia de pizza care pornește de la celulă și e acea rază sectorială. Până se va implementa sistemul AML operatorul poate să vadă celula la a fost activ ultima dată terminalul.

Prima dată putem discuta despre ieșirea din toate grupurile de Whatsapp. După cum vedem imaginea, a ieși în același minut. Asta se poate realiza doar dacă dai stergere la contul acela. Atunci ești informat că se vor șterge toate informațiile, profilul, o să fi șters în toate grupurile în care ești activ și se vor șterge toate mesajele.

Mesajele automate pe care le primesc părinții vin în urma faptului că este deschis terminalul. În rețeaua Telekom, dacă te sună cineva ți nu ești disponibil, atunci când dai drumul la telefon, Telekom are această opțiune de a anunța pe cel care a sunat că persoana apelată este acum disponibilă. E o opțiune pe care o are operatorul Telekom”, a spus Mădălin Dumitru, Cyver Smart Defence, la Antena 3.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close