Antena 3 CNN Actualitate Social Un bărbat din Vrancea s-a ales cu dosar penal după ce a sunat la 112

Un bărbat din Vrancea s-a ales cu dosar penal după ce a sunat la 112

Un bărbat din Vrancea s-a ales cu dosar penal după ce a sunat la 112
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
28 Aug 2019   •   20:55

Poliţiştii vrânceni au întocmit dosar penal pentru inducerea în eroare a organelor judiciare după ce un bărbat din Gugeşti a sunat la 112 declarând că şi-a ucis concubina, ceea ce ulterior s-a dovedit a fi neadevărat, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea. 

Bărbatul a solicitat intervenţia Poliţiei pentru a arăta de fapt condiţiile de igienă în care locuiesc concubina şi fiul lor. 

"Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Gugeşti au fost sesizaţi de către un bărbat din comuna Gugeşti, în vârstă de 56 de ani, despre faptul că a ucis-o pe concubina sa în timp ce se afla la locuinţa acesteia. Poliţiştii s-au deplasat imediat la adresa respectivă şi au identificat apelantul, care a precizat faptul că sesizarea făcută nu este reală. Din verificările efectuate a rezultat că bărbatul a solicitat intervenţia poliţiei pentru a arăta condiţiile de igienă în care locuieşte concubina lui, împreună cu fiul lor. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de inducerea în eroare a organelor judiciare", a precizat IPJ Vrancea. 

Potrivit poliţiei, în urma cercetărilor desfăşurate au fost identificaţi femeia şi copilul în cauză, constatându-se că aceştia nu au fost victime ale vreunei infracţiuni.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close