Antena 3 CNN Actualitate Social Bărbatul care a executat în stil mafiot un om în plină stradă, în Măgurele, a fost prins de polițiști pe un câmp

Bărbatul care a executat în stil mafiot un om în plină stradă, în Măgurele, a fost prins de polițiști pe un câmp

Bărbatul care a executat în stil mafiot un om în plină stradă, în Măgurele, a fost prins de polițiști pe un câmp
Sursa foto: sursa: Facebook/ Politia Romana
06 Aug 2019   •   14:27

Update: Bărbatul care a împuşcat un bărbat în cap, marți dimineaţă, în comuna 1 Decembrie din Ilfov, a fost prins de Poliţie.

Suspectul a fost încătuşat de poliţişti pe un câmp din zona comunei Jilava.

Update: Desfăşurare impresionantă de forţe în acest moment, în apropiere de Capitală. Atacatorul care noaptea trecută a exacutat un om în plină stradă a fost localizat de forţele de ordine. 

Casa în care acesta se află este supravegheată de poliţie, dar nu se poate interveni deocamdată. Bărbatul este înarmat şi periculos, iar în aceeaşi casă ar fi împreună cu alte persoane. 

Se așteaptă și un mandat de percheziție, pentru ca oamenii legii să intre în casa suspectului.

Știrea inițială: Un bărbat a fost executat în plină stradă în apropiere de Capitală. Atacul a avut loc noaptea trecută în Măgurele şi a fost anunţat la 112 de o femeie care a găsit în faţa porţii un bărbat mort, după ce anterior auzise două focuri de armă. 

În această dimineață, în jurul orei 03:17, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de catre o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în comuna 1 Decembrie din orașul Măgurele. Aceasta a auzit 2 focuri de armă și a găsit în fața porții o pesoană inconstientă, de sex masculin. 

Bărbatul ar fi fost executat în stil mafiot, având în vedere că victima era împușcată în cap și în gât.

La fața locului s-au deplasat de îndată polițiștii orașului Măgurele, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciul Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase, precum și ambulanța, care a constatat decesul persoanei prin împușcare. De asemenea, a fost anunțat Servicul de Medicină Legală. 

Citește și: Specialist criminolog, despre bărbatul care a fost executat în stil mafiot la Măgurele: Omul care a comis o astfel de crimă este clar că are o mare problemă psihic. Gelozia e o boală

În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat, urmărirea penală fiind în competența exclusivă a procurorilor de pe lângă Parchetul Tribunalului Ilfov.

Poliția îl caută și acum pe ucigaș. 

EL ESTE PRINCIPALUL SUSPECT ÎN CAZUL CRIMEI DIN MĂGURELE.

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close