Antena 3 CNN Actualitate Social Un român a câștigat 10.000 de euro în instanță, după ce a fost umilit la locul de muncă

Un român a câștigat 10.000 de euro în instanță, după ce a fost umilit la locul de muncă

Un român a câștigat 10.000 de euro în instanță, după ce a fost umilit la locul de muncă
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
09 Sep 2019   •   09:23

Un angajat cu funcţie de conducere din cadrul Romexpo, care a refuzat să îi fie declinată identitatea, a câştigat 10.000 de euro cu titlu de daune morale după ce a fost umilit la locul de muncă. 

M.G. a câştigat un proces la Iaşi, la Curtea de Apel, din motivarea sentinţei reieşind că acesta a fost hărţuit timp de mai mulţi ani de şefi, ajungând ca, de pe funcţia de director, să „supervizeze ” strângerea dejecţiilor de animale din curtea societăţii. Potrivit deciziei judecătorilor de la Iaşi, M.G. a fost angajat ca director în cadrul Romexpo în 2010.

Ulterior, în urma unor conflicte cu şefii, bărbatul a fost concediat de două ori, el apelând la judecători şi fiind reintegrat pe funcţie ca urmare a unei sentinţe judecătoreşti definitive. După ultima reîncadrare pe post, din 2016, ar fi urmat umilinţa de la locul de muncă, a precizat M.G. în documentele adresate instanţelor din Iaşi. Acesta a dat în judecată instituţia şi a cerut daune morale de 1 milion de euro, obţinând, la final, doar 10.000 de euro. M.G. a precizat că, deşi reîncadrat pe funcţia de director, i s-au trasat sarcini specifice unui om de serviciu şi unui şef de echipă de curăţenie, scrie Adevărul.

 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close