Antena 3 CNN Actualitate Social VREMEA 31 IULIE. Cerul va fi variabil în prima parte a zilei

VREMEA 31 IULIE. Cerul va fi variabil în prima parte a zilei

VREMEA 31 IULIE. Cerul va fi variabil în prima parte a zilei
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
31 Iul 2019   •   02:00

VREMEA 31 IULIE. Vremea va fi cãlduroasã în mare parte a ţãrii, canicularã pe arii restrânse în orele prânzului în sud şi în sud-est, când disconfortul termic se va accentua. 

VREMEA 31 IULIE. Cerul va fi variabil în prima parte a zilei, apoi gradul de instabilitate atmosfericã va fi în creştere şi se va manifesta prin accentuarea înnorãrilor şi perioade în care vor fi averse torenţiale, frecevente descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului, vijelii şi posibile cãderi de grindinã. 

VREMEA 31 IULIE. Astfel de fenomene se vor semnala la început în regiunile intracarpatice, la deal şi la munte şi pe spaţii mici în rest, iar seara şi mai ales noaptea local şi în cele sudice. Pe arii restrânse, cantitãţile de apã înregistrate în intervale scurte de timp sau prin acumulare vor fi însemnate. 

VREMEA 31 IULIE. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 28 şi 35 de grade, iar cele minime între 15 şi 25 de grade. Indicele temperaturã-umezealã (ITU) va atinge şi posibil uşor depãşi pragul critic de 80 de unitãţi local în jumãtatea sudicã a teritoriului şi izolat în rest. Presiunea atmosferică va fi în uşoarã creştere.

×
Subiecte în articol: prognoza meteo
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close