Antena 3 CNN Actualitate Un șofer drogat și fără permis i-a pus pe fugă pe polițiștii din Capitală. S-au tras 15 focuri de armă

Un șofer drogat și fără permis i-a pus pe fugă pe polițiștii din Capitală. S-au tras 15 focuri de armă

Un șofer de 21 de ani a refuzat, noaptea trecută, să oprească la semnalele polițiștilor și a început o cursă pe străzile Capitalei. Mai multe echipaje de poliție l-au urmărit pe tânărul teribilist, care s-a dovedit greu de prins.

Un șofer drogat și fără permis i-a pus pe fugă pe polițiștii din Capitală. S-au tras 15 focuri de armă
Sursa foto: Facebook/Poliția Română
de Radu Tiliță    |    17 Apr 2022   •   12:19

Forțele de ordine au fost nevoite să tragă 15 focuri de armă, cinci în plan vertical și zece în direcția pneurilor. Șoferul a reușit să ajungă în localitatea Măgurele până să fie prins de polițiști.

Patru tineri, cu vârste cuprinse între 21 și 26 de ani, au fost descoperiți în interiorul mașinii.

Forțele de ordine au aflat motivul care l-a determinat pe șofer să înceapă cursa nebună după ce tinerii au fost testați în vederea măsurării nivelului de alcool și de droguri din organism.

Șoferul a ieșit pozitiv la rezultatul privind consumul de droguri. Mai mult, în urma verificărilor, polițiștii au aflat că acesta are „suspendată exercitarea dreptului de a conduce”.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere.

 

 

×
Subiecte în articol: sofer droguri Politie Capitală
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close