Antena 3 CNN Actualitate Șoferul de Ferrari, care a lovit un polițist în Caraș Severin, are pe numele său un mandat european de arestare

Șoferul de Ferrari, care a lovit un polițist în Caraș Severin, are pe numele său un mandat european de arestare

Șoferul care a acroșat un polițist în județul Caraș-Severin, în timp ce se afla la volanul unui Ferrari, are pe numele său un mandat european de arestare.

Șoferul de Ferrari, care a lovit un polițist în Caraș Severin, are pe numele său un mandat european de arestare
de Adelina Miron    |    13 Aug 2021   •   15:11

Bărbatul este căutat de autorităţile din Austria pentru infracţiuni contra patrimoniului, potrivit Observator News.

”Acesta urmează a fi prezentat prin videoconferinţă Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, în vedrea demarării procedurilor de extrădare.”, a transmis Alina Boeru, purtător de cuvânt IPJ Caraş-Severin, potrivit sursei citată anterior. 

Incidentul a avut loc joi după amiază pe strada Republicii din oraşul Bocşa din Caraş Severin, acolo unde un polițist care dirija traficul rutier pe raza de competență a fost acroșat de un bolid de lux marca Ferrari care a refuzat să se conformeze solicitărilor polițiștilor.

Individul grăbit a fost oprit după aproximativ 400 de metri de către un alt echipaj de poliţie după ce un alt coleg aflat în dispozitivul de menținere a ordinii publice a executat trei focuri cu armamentul din dotare.

Potrivit presei locale avocatul şoferului a precizat că situaţia putea fi gestionată altfel şi acuză poliţiştii că au pus în pericol pe toată lumea când au tras cu arma.

„Eu consider că șoferul este nevinovat, îl voi apăra în continuare. Cred că situația putea fi gestionată și altfel. Nu poți să tragi cu pistolul în mijlocul orașului, când în preajmă sunt zeci de mașini. Va trebui să vedem cum s-a tras: s-a tras un foc în plan vertical sau s-a tras direct orizontal”, a spus pentru expressdebanat.ro avocatul care îl reprezintă pe șoferul mașinii de lux.
 

×
Subiecte în articol: sofer polișist Ferrari arestare
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close